Чи залишаться працівники бюджетних організацій міста без зарплати?

Сьогодні міський голова Сергій Соломаха провів прес-конференцію для журналістів місцевих видань.
/Files/images/Олена Тітарєва.jpgОлена Тітарєва, кореспондентВін коротко охарактеризував ситуацію із станом бюджету міста. Пояснив, що вона залишається складною.
До того ж на рахунках держказначейства знаходиться 3 млн. гривень. І поки що перспективи їх отримати примарні. А це кошти, котрі могли піти на оплату вже виконаних робіт: ремонт вулиць, ремонтні роботи у житловому секторі і т.п.
То ж хоч наше місто за всіма показниками одне з найкращих в Полтавській області, але проблеми все ж є.
Під час прес-конференції міський голова спростував слухи, що працівники бюджетних організацій міста залишаться без зарплати.
Також пояснив, що у зв’язку із реорганізацією роботи на арматурному заводі та сироробному комбінаті, де людей частково перевели на неповні ставки, міський бюджет не доотримав 330 тис. гривень від надходжень із податку на зарплату.
Під час прес-конференції журналісти торкнулися й питань торгівлі на стихійних ринках міста та закриття туберкульозного відділення.
На вул. Гоголя у районі пам’ятника Леніну часто трапляються ДТП. Тому один з журналістів зосередив увагу міського голови на цій проблемі. Сергій Соломаха пояснив, що вихід може бути один: встановлення світлофора. До того ж у місті є ще кілька проблемних перехресть. А на встановлення лише одного світлофора потрібно 150 000 гривень.
То ж оперативність вирішення цього питання залежатиме від фінансових можливостей.
Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.